20151111_212927-1.jpg

KLASSIKER’N

Varmrøkt andebryst med rødløkskompott
Pannestekt kveite med bacon på mandelpotetpure og tomatvinaigrette
Hjortefilet med Anna potet, ovnsbakte rotgrønnsaker, karamellepler og rødvinsaus
Karamellkurv med hjemmelaget vaniljeis, friske frukt og bær

4 RETTER

Parmaskinkemed grillet asparges, parmesankrem og grissini
Varmrøkt ørret på ertekrem og sprø kålblader
Helstekt indrefilet av okse med Bearnaise, friske grønnsaker og fylt bakt potet
Pavlova med vaniljekrem, friske frukt og bær med bringebærsaus

 
IMG_20151111_203221.jpg

Når griser kan fly

Avocado Cannelloni fylt med krabbesalat
Confitert lange med eplesmørsaus, grønnsaks spagetti og filo
Sausekokte pigwings med Gremolata, rotmos, aspargesbønner og sopp
Creme brulee i nye klær med butterdeigstang

ØLMENYEN

Blomkålsuppe med kongekrabbe, bacon og ramsløkolje
Pannestekt brosme på ertepure, løksmør og chiliflak
Grillet okse ytrefilet med chimichurri dressing, søtpotetmos, glaserte skorsonerrot og små tomater
Heftig sjokoladekonfektkake med vanilje is og rømmekrem


58a45bef-df42-4daa-805f-cd503364154d.jpg

SUSHI

Sushi er mye mer enn rå fisk. Her lærer du å lage sushi med kjøtt, grønnsaker, skalldyr og selvfølgelig med fisk. Det blir både rå,- friterte- og stekte ingredienser i makiene. Sushi nigiri, norimaki, Californiamaki og fritert maki. Som avslutning på måltidet, en show-is fra kokkene. Rett og slett en sushifest!


Ta kontakt for bestilling og priser, eller bruk skjemaet under:

Navn *
Navn