20151111_212927-1.jpg

KLASSIKER’N

Varmrøkt andebryst med rødløkskompott
Pannestekt kveite med bacon på mandelpotetpure og tomatvinaigrette
Hjortefilet med Anna potet, ovnsbakte rotgrønnsaker, karamellepler og rødvinsaus
Karamellkurv med hjemmelaget vaniljeis, friske frukt og bær

4 RETTER

Parmaskinke med grillet asparges, parmesankrem og grissini
Varmrøkt ørret på ertekrem og sprø kålblader
Helstekt indrefilet av okse med Bearnaise, friske grønnsaker og fylt bakt potet
Pavlova med vaniljekrem, friske frukt og bær med bringebærsaus

 
IMG_20190131_154147_798.jpg

GLADE GRISEN

Avocado Cannelloni fylt med krabbesalat
Confitert lange med kul rotsaus, grønnsaks spagetti og filo Svinefilet med Corizo, tomatisert sjy og rotmos
Karamellpudding i nye klær med toffeesaus, eplesalsa og sprø kjeks

Bæ Bæ lille lam

Blomkålsuppe med kongekrabbe, bacon og ramsløkolje
Pannestekt brosme på karri-linser med Raita og Papadom
Lammecarre og Merguez-pølser med sennepsjy, bakt sellerikrem, gullrøtter og Balsamico tomater Sjokoladerømmemousse med chilibakt ananas og kokosnøtt-is


58a45bef-df42-4daa-805f-cd503364154d.jpg

SUSHI

Sushi er mye mer enn rå fisk. Her lærer du å lage sushi med kjøtt, grønnsaker, skalldyr og selvfølgelig med fisk. Det blir både rå,- friterte- og stekte ingredienser i makiene .Sushi nigiri, norimaki, Californiamaki og fritert maki.
Som avslutning på måltidet, en show-is fra kokkene. Rett og slett en sushifest!


Ta kontakt for bestilling og priser, eller bruk skjemaet under:

Navn *
Navn