Gladkjøkkenet i Kristiansand passer for arrangementer opp til 30 gjester. En typisk kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding med kunder eller ansatte, matglade venner, bursdagsfeiring, klassefester, julebordet eller utdrikningslaget.

En  kveld i Gladkjøkkenet er alltid Kurs i matgleder og starter vanligvis kl. 18.00, gjerne med noe i glasset før gjestene går til bords. Man blir delt inn i lag og får en gjennomgang av oppskriftene før kokkeleringen i kjøkkenet, som tar en times tid. Da er et nydelig måltid klart for servering og kvelden nytes med deilige retter, stolte kokker og topp stemning rundt bordet.

Teambuilding

En kveld på Gladkjøkkenet er teambuilding i topp klasse. Det er mye mer enn et restaurantbesøk.
Under matlagingen «ristes gjestene sammen» mens de beste retter tilberedes. Her får du en fantastisk meny, gode og gjennomarbeide oppskrifter,  og veiledning av vår erfarne kjøkkensjef Erwin Stocker og Ove Aasen, slik at maten blir i særklasse. Å skape det perfekte måltid krever samarbeid og utløser stolthet. Det blir tydelig når "kokkene" setter rettene på bordet og forteller hvordan de er blitt til. Å lykkes slik sammen skaper det gode fellesskap, mestringsfølelse og stolthet.

Du får også noen kokkeleringstips med deg hjem slik at du er en litt bedre kokk etter besøket i Gladkjøkkenet. Etter en liten kjøttskole mellom rettene blir steking av biffer og fileter en ”lek” i hjemmekjøkkenet. En kasse ”glasscola” vil for alltid minne deg om hvordan biffen skal steken.

Drikke i Gladkjøkkenet

Når det gjelder drikken som blir servert i løpet av kvelden blir det lukting og smaking på det som serveres til maten. Her gis det kunnskap om vin, øl og annen drikke.