_D412204.jpg

MENY 1

En fantastisk meny for en helaften på Geitodden. Det passer godt med en båttur før du går i land.og kanskje litt live trekkspillmusikk for å skape den rette sørlandsstemninga. Maten serveres på trefjøler. 

Fisk og skalldyrsuppe med foccaciabrød
Grillet hummer med deilige salater
Helgrillet/grillbakt kveite med friske urter, grillede asparges og grillbakte Roswaldpoteter
Jordbær med Mascarponekrem
Kaffi 

Kr 744,- ekskl. mva

20 til 70 gjester (ta gjerne kontakt om det er større grupper, vi kan ha telt i tillegg)

MENY 2

Dette er en topp meny for en helaften, passer svært godt sammen med havrafting underveis i måltidet. Maten serveres på trefjøler.

Scampi på spyd og grillede grønne asparges
Fiskepakke med laks og brosme og deilige grønnsaker
Helstekt svinefilet, grillwokede grønnsaker, salater og dressinger, grillbakte Rosewald poteter
Bær med Mascarponekrem
Kaffi

Kr 664,- ekskl. mva

25 – 70 gjester (ta gjerne kontakt om det er større grupper)

last ned (2).png

MENY 3

Det «kule» Skalldyrbordet, på Gladkjøkkenvis, med mye godt fra grillen. Dette er et skalldyrbord utenom det vanlige. Vi garanterer et minne for livet. Også meny 3 er tilrettelagt for en helaften med ankomst ca kl 18.00 og kvelden kan vare frem til nærmere 23.00. Kom gjerne med båt, eller ha havrafting under måltidet. Vi anbefaler buss tilbake til byen.

Bøkerøkt laks som en liten «konfekt» ved ankomst.
Varmrøkt makrell rett fra røykeovnene.
Kamskjell fra grillen
Lune blåskjell med litt røyksmak, kremet saus med soltørkede tomater og gressløk
Scampi, marinerte med chili, koriander, ingefær og hvitløk, lune fra grillen
Litt spekemat og en burger til deg som ikke kan ha havets delikatesser.
Reker
Tilbehøret er nydelige salater som er tilpasset skalldyrene
Rissalat med mango, chili, koriander og ingefær
Potetsalat, med nøtter, gressløk og finhakket paprika
Marinerte sjampinjonger i litt soya og chili
Hummus med litt chili (kikertpure`)
Grønns salat
Persillesalat med tomat og agurk (finhakket)
Foccaciabrød og loff med vår deilige aioli.
Smør, majones og aivar
Bær med Mascarponekrem
Kaffi

Skalldyrbord Kr 584,ekskl. mva, Skalldyrbord med hummer Kr 728,ekskl. mva.

30 til 70 gjester (ta gjerne kontakt om det er større grupper)

MENY 4

Langtidsstekt kjøtt fra smoker, spis alt du orker. Det passer å ankomme kl 19.00 og ha kvelden til ca. kl 22.00. Lengden på kvelden avhenger av om dere har egen underholdning. Bare en quiz kanskje....

Helgrillet kalveentrecôte og langtidsstekt svinenakke fra smoker
Tilbehør er grillbakte Roswalpoteter, grillwokede grønnsaker, tatziki, grønn aioli, marinerte kikerter, grønne salater, tomatsalat og focacciabrød
Bær med Mascarponekrem
Kaffi

Kr 504,-ekskl. mva

35 - 70 gjester (ta gjerne kontakt ved større grupper)

MENY 5

En tur innom når man er på båttur, spis det du orker. Passer for en stopp på et par timer.

Fisk og skalldyrsuppe på Gladkjøkkenvis med foccaciabrød.
Rikelig med fisk, skalldyr og tilpassede grønnsaker rett fra grillene overhelles med deilig suppe.
Deilig foccaciabrød og grønn aioli.
Kake og kaffe

Kr 424,- -ekskl. mva

40 - 70 gjester (ta gjerne kontakt om det er større grupper)

MENY 6

Vi tilrettelegger den helt spesielle opplevelsen. Det kan være en dag med fiske etter den store fisken, eller være med å tråle reker på fjorden. Vi serverer fangsten på på Gladkjøkken Sommer.