Vår nye storstue

Gladkjøkkenet i på Hunsfos passer for arrangementer fra 25 til 80 gjester. En typisk kveld på Gladkjøkkenet Hunsfos er teambuilding med kunder eller ansatte, matglade venner, bursdagsfeiring eller julebordet.

Kvelden hos oss

En  kveld i Gladkjøkkenet på Hunsfos er alltid Kurs i matgleder og starter vanligvis rundt kl. 17:00 - 18.00, gjerne med noe i glasset før gjestene går til bords. Man blir delt inn i lag og får en gjennomgang av oppskriftene i kjøkkenet. Så tilberedes et nydelig måltid sammen med kjøkkensjefen og instruktørene. Deretter serveres de deiligste retter av stolte kokker. Noen tips som fornyer matlagingen hjemme får du selvfølgelig med deg.

Relasjonsbygging

På Gladkjøkkenet går praten lett når man samarbeider om å få den hjemmelagde vaniljeisen perfekt. Du trenger ikke være god på smalltalken. Dette er for deg som vil skape et godt forhold til dine kunder, kollegaer eller ansatte. Her kan du gjerne ta med de ansatte med følge. I Gladkjøkkenet ligger alt til rette for å utvikle felleskap og godt samarbeid. 

Teambuidling

En kveld i Gladkjøkkenet på Hunsfos er teambuilding i topp klasse for store grupper. Når man er mange sammen blir stemningen på topp både i kjøkkenet og rundt bordet. Alle får oppgaver og blir inkludert. Under matlagingen «ristes gjestene sammen» mens de beste retter tilberedes. Her får du en fantastisk meny, gode og gjennomarbeide oppskrifter,  og veiledning av vår erfarne kjøkkensjef Erwin Stocker, Ove Aasen og flere dyktige instruktører.. Å skape det perfekte måltid krever samarbeid og utløser stolthet. Det blir tydelig når "kokkene" setter rettene på bordet og forteller hvordan de er blitt til. Å lykkes slik sammen skaper det gode fellesskap, mestringsfølelse og stolthet.

Hunsfoss

På Gamle Hunsfos fabrikker serveres den helt spesielle industrihistorien fra 1875 og frem til 2012, mellom rettene

IMG_0532.jpeg